PROFILUX SA ofera sistemul complet pentru balustrade din aluminiu eloxat si componente ale acestora. Sistemele de balustrade sunt astfel concepute pentru a se adapta oricarei optiuni de proiectare si a se plia celor mai diverse exigente estetice si practice. Balustradele din aluminiu eloxat sunt oferite intr-o gama variata de culori si modele intrunind cele mai inalte standarde de estetica si durabilitate. Pe de o parte, ele confera spatiului amenajat stil eleganta si personalitate. Pe de alta parte, ele garanteaza protectie si siguranta in utilizare. Intretinerea lor este foarte usoara, iar durata de folosinta este maxima datorita materialului de calitate folosit.
      In urma procesarii speciale la care sunt supuse (anodizare), balustradele din aluminiu eloxat, capata aspectul balustradelor din inox, conferind arhitecturii interioare si exterioare si rafinament.
      Balustradele din aluminiu eloxat se remarca prin tehnicitate si facilitatea instalarii. Printr-o adaptare constanta a design-ului la evolutia pietii, modelele diferite de balustrade din aluminiu permit numeroase configuratii. Cu bare orizontale traditionale, cu bare verticale, cu panouri de protectie diverse (din rasina acrilica, sticla securizata, materiale compozite,...), ele se preteaza la toate stilurile de arhitectura atat la obiective noi cat si la cele in renovare.
      Balustradele din aluminiu au fost supuse si au obtinut rezultate foarte bune la incercari de rezistenta certificate de institute omologate de control tehnic - in special la incercari de rezistenta prin lovirea cu greutati foarte mari a barelor si panourilor de protectie de toate tipurile. Conceptia tehnica si usurinta montajului sunt prioritatile permanente in dezvoltarea acestui sistem, al carei principal atu este toleranta pozitionarilor in timpul montajului, printr-un reglaj tridimensional.
      Gama de culori pentru balustrade din aluminiu include argintiu, auriu si bronz, in finisaje lucioase sau mate.
      Balustradele din aluminiu au un strat de anodizare adanc (pana la 20 microni), ceea ce favorizeaza mentinerea calitatii si frumusetii lor chiar si la exterior - pe scari, terase, balcoane. Anodizarea protejeaza aluminiul de coroziune si deteriorari, pastreaza culoarea. Balustradele de acest tip sunt practice in exploatare si nu necesita slefuiri.amenajari interioare cu balustrade din aluminiu eloxat       Distribuitor national de sisteme de finisaj pentru amenajari interioare si exterioare   Amenajari si decoratiuni interioare    /    Seminee decorative    /    Lineco    /    Finisaje interioare    /    eFinisaje    /    Decoratiuni casa si gradina
Forum amenajari interioare    Link sponsorizat : www.casaparchetului.ro