Balustradele din aluminiu eloxat sunt alternativa ideala la balustradele din inox, intrucat se pot incadra cu eleganta oricarui stil architectural. Calitatea produselor este incontestabila - acestea au aspectul inoxului, fara a atinge insa nivelul inalt de cost al acestuia, dar totodata sunt executate cu profesionalism si la preturi rezonabile.
      Pe scurt, cele mai importante calitati ale balustradelor din aluminiu oferite de PROFILUX:
  • -     Livrare din stoc
  • -     Cel mai bun raport intre calitate si pret de pe piata
  • -     Aspect estetic placut
  • -     Nu necesita slefuire si sudare
  • -     Usor de ansamblat
  • -     Gama larga de culori: argintiu, auriu si bronz in finisaje lucioase si mate
      Datorita calitatii superioare a materialului (aluminiu anodizat), au o serie de proprietati intrinseci: rezistenta sporita la coroziune, nu ruginesc, nu se ingalbenesc si nu necesita ingrijire speciala; posibilitatea utilizarii pentru o perioada indelungata de timp si in mediu interior si exterior deopotriva (rezistenta sporita la diferente mari de temperatura); sunt rezistente la uzura si abraziune (duritatea stratului eloxat este comparabila cu cea a otelului calit).
      Nenumarate posibilitati de asortare a elementelor componente: toate elementele sunt interschimbabile.
Balustrade din aluminiu eloxat montate pe o scara interioara
Balustrade montate pe o scara interioara
Balustrade din aluminiu eloxat montate pe terasa
Balustrade montate pe terasaamenajari interioare cu balustrade din aluminiu eloxat       Distribuitor national de sisteme de finisaj pentru amenajari interioare si exterioare   Amenajari si decoratiuni interioare    /    Seminee decorative    /    Lineco    /    Finisaje interioare    /    eFinisaje    /    Decoratiuni casa si gradina
Forum amenajari interioare    Link sponsorizat : www.casaparchetului.ro